Første gang du skal vokses?  

Langt de fleste af os har prøvet at stå med en skraber undere bruseren, for at fjerne uønsket hårvækst og ofte har det resulteret i indgroede hår, snit sår og irriteret hud – tiden er kommet til at man nu gerne vil forsøge sig med det der voks, men man har måske også hørt at voks giver flere hår, mørkere hår, grovere hår? Hertil kan jeg blot svare, nej, nej og atter nej 

Vi har et antal hårsække på vores krop som er genetisk bestemt, vi fødes med dem og de ændrer sig ikke gennem livet. Nogle af vores hårsække er aktive allerede fra fødslen, mens andre først bliver aktiveret omkring puberteten – tænk på hår under armene. Vores hår kan igennem livet ændre form, farve og struktur, men dette skyldes, hormonændringer, såom en graviditet eller alderen. Medicin kan også have en indvirkning. 

Vores hår gror i tre faser og hvert enkelt hår, har sin helt egen rytme.

Vækstfasen: det er her håret får tilført næring og gror

Overgangsfasen: her stopper blodtilførslen og håret får ikke tilført nyt næring

Hvilefasen: her er håret “dødt” og venter på at blive skubbet ud af det nye hår, som er på vej ( vækstfasen)

Det mest optimale er at fjerne håret når det er i vækstfasen. Når vi fjerner håret i denne fase, afbryder vi nemlig væksten. Men da hvert enkelt hår, har deres helt egne rytme, vil man efter første behandling kunne opleve at man kan se og mærke et nyt hår og man skal måske gentage behandlingen efter et par uger. Efter en 3-4 behandlinger, vil vores hårsække være tomme og ved voks får vi også hårroden med ud, dette gør at vi svækker hårpapillen og vi vil opleve at vi får færre hår og at der kan gå helt op til 6-8 uger, måske endda mere mellem hver behandling. 

Gerne dagen før en voks behandling er det er god ide at eksfoliere/peele/skrubbe huden. På den måde fjerne man døde hudceller, der kan være med til at give indgroede hår. Man får simpelthen en tættere og bedre voks. – Jeg har selvfølgelig den lækreste mildeste peeling du kan købe med hjem, eller køb den på vores shop. 

De første 24 timer efter hårfjerning skal du:

  • undgå motion, generelt svede i ca. 24 timer efter behandlingen, .
  • Undgå varmt brusebad.
  • Undgå solbadning.
  • Undgå peeling og creme.

Dine hårsækkene er åbne og dermed mere udsatte/sarte.

For at du kan få den bedste voksoplevelse er det vigtigt at der er noget længde på dine hår – jo længere jo bedre. Gerne 3/5mm lange. 

Dagen før en voksbehandling er det rigtig godt at skrubbe huden, derved fjernes døde hudceller og du vil få en tættere voks – Hos SkinArmor har vi den lækreste skrubbemaske, 100% naturlig og fri for kemi. Der nænsomt fjerner døde hudceller, forebyggende mod indgroede hår og knopper, dulmer rødme og gør huden baby blød. Du kan købe den her på klinikken, eller køb den via vores shop.

Gider du ikke stå med det derhjemme, så kan du tilvælge peeling af huden inden din voksbehandling, eller forkæl dig selv med en kropspeeling

Voksbehandling 

Hvor mange gange skal du bruge skraberen om ugen for at holde stubbene og den uønskede hårvækst nede? Med en voksbehandling hos SkinArmor varer den silkebløde fornemmelse længere, og du er fri for den tørre hud, mulige skrammer og den kløende hud. 

Om du er mand eller kvinde er sagen underordnet. En silkeblød ny vokset ryg er lige så attraktiv som silkebløde ben. 

Ved regelmæssige voksbehandlinger, vil du kunne opleve at du får færre  hår. Dette skyldes at håret går i dvale. Hos SkinArmor tilbyder jeg flere forskellige former for voks behandlinger. 

Voks behandlinger

Voks af halve ben – fra knæ og ned, inkl fødder og  tæer – 185,-

Voks af hele ben – inkl fødder og tæer – 275,-

Voks af hele ben, inkl bikinilinje – 400,-

Voks af bikinlinje – 125,-

Voks af overlæbe -50,-

waxing-stock-photo

Voks behandlinger

Voks af ryggen – 200,-

Voks af mave/bryst – 275,-

Voks af næsehår – 50,-

Voks under armene ( axil) – 100,-

Voks af hagen  – 75,-

Voks Intim ( kun for kvinder ) 395,-

waxing-legs