Special ansigtsbehandlinger

SkinArmor special ansigts behandlinger henvender sig til dig, der har helt klare ønsker til forbedringer, vedligeholdelse eller forandringer og du vil på ingen måde gå på kompromis. 

I samråd med dig, laver vi en helt klar plan over dit behandlingsforløb og et skræddersyet hjemme pleje program. 

Denne behandling er aktiv! Derfor skal din huds barriere være intakt.

Derfor skal du inden behandlingens start bruge,  en serum som hjælper huden med at styrke sin naturlige barriere. 

Behandlingen kan derfor heller ikke bookes online, men vil du gerne i gang. Så er første skridt en hudanalyse.

Her får vi lagt en plan for dig og du får en pre post med hjem. Når pre post er brugt, så går vi igang med din målrettet og special behandlinger. 

Skal man bruge Nimue?

Jeg vil på det kraftigste anbefale, at hvis du gerne vil igang med et kurforløb, at du også bruger Nimues produkter.  Det skyldes at Nimue arbejder med specielle pH værdier, der sikre at hudens naturlige forsvar ikke nedbrydes.

Ved at du anvender cremer fra andre serier, hvor ph værdien er ukendt og hvor den præcise sammensætning af ingredienser også er en ukendt faktor, kan det i værste fald, have en uønsket effekt for dig

Et start kit kan købes for 599kr, i denne har man nok til at kunne få en fornemmelse af hvad nimue kan. 

En eller flere ansigtsbehandlinger?

Behandlingen kan godt laves som en enkelt behandling, men jeg  anbefaler at man vælger et kur forløb, hvor man får flere behandlinger med kort mellemrum, da dette vil give det bedste resultat. 

Har man ikke helt mod på at kaste sig ud i det helt store, så vil jeg anbefale en af de andre behandlinger, evt detox, fokus eller all inklusive. 

SkinArmor Special enkelt behandling inkl Pre post serum. 

950kr

efterfølgende behandlinger, hvis hjemmeplejen fra Nimue bruges, 625kr

Ved køb af kurforløb 5 behandlinger

2600kr. inkl pre post serum.

Udskyd din betaling

vil du rigtig gerne i gang med et hudpleje program, behandlinger eller special behandlinger, men vil du samtidig gerne have lidt mere luft i økonomien, så har du mulighed for at få op til 30 dages rentefri og gebyr fri kredit. Læs mere om dine muligheder under – udskyd betalingen