Historien bag SkinArmor - Klinikken

For mere end 14 år siden, tog jeg uddannelsen som kosmetiker, med speciale i avanceret hudterapi, hos Aalborg Tekniske skole. Jeg havde min lærerplads hos Hudplejeinstituttet,  Dermalogica i Århus. Jeg har  beskæftiget mig med hudplejebranchen siden dengang.
At være kosmetiker er ikke blot en profession, det er også min hobby. 

Jeg elsker at nørde ingredienser, jeg elsker at dykke ned i den nyeste forskning og blive klogere og endnu mere nørdet! Jeg elsker at se hudplejeprodukter skabe fantastiske resultater. Men jeg er også kræsen, jeg tager ikke bare det første og det bedste. Hvis noget kommer ind på min klinik, så har jeg testet det, ikke kun på mig selv, men hele familien har skulle stå model til alle mine skøre påfund. Min teenager datter elsker hendes mors job, min mand er dog ikke altid lige så begejstret – men altså, sådan er det bare at være gift med en hud-nørd.

Min klinik, SkinArmor, befinder sig i et værelse i mit hus i Haurum. Jeg har skabt en hyggelig oase hvor du kan slippe hverdagens bekymringer og forkæle dig selv – for det har du lov til!

Navnet SkinArmor opstod efter lang overvejelse og mange brainstorms. Vores hud har sit eget skjold, men det er vores opgave at hjælpe huden til, at bevare et stærkt og modstandsdygtigt skjold – deraf navnet SkinArmor (hudskjold)

For mig er det vigtig at skabe et åndehul – et sted hvor du for en kort stund kan glemme klokken, glemme hverdagen og lade kroppen og sindet slappe helt af – uanset om det er en ansigtsbehandling, en voks eller en massage du har booket tid til, så er her ro og tid til dig!

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos SkinArmor.

SkinArmor - Hudpleje for ham & hende

Huden er vores største levende organ, den skal beskytte alt det, der er indeni. Heldigvis er vi i dag, mand som kvinde, blevet meget mere bevidste om at pleje vores hud. Men vi som forbruger er også blevet mere bevidste. I dag har vi en holdning til hvad vi ønsker at smøre os ind i og hvad vi smører vores børn ind i. Et emne der stadig optager os rigtig meget er konservering og parfume. Men uanset hvordan vi vender og drejer den, så kommer vi ikke udenom, at så snart vi blander noget sammen, så kan vi ikke undgå konservering – vores produkt vil simpelthen rådne og blive farligt for os. Eller holdbarheden vil være så kort at du knap nok kan nå at bruge det. En måde hvorpå vi kan skabe et produkt uden konservering, er ved at fjerne vandet fra det.

En ingrediens som bliver brugt rigtig meget i hudpleje er ler. Ler har nogle fantastiske egenskaber til at genopbygge huden, til at give en mere ensartet hudtone. Ler er noget af det bedste vi kan bruge i bekæmpelsen af overskydende talg, der giver bumser og urenheder og samtidig er ler et mildt og skånsomt renseprodukt.

Hos SkinArmor har vi fjernet vandet, så du får et produkt helt fri for konservering, helt fri for parfume. 100% naturligt. 

Et produkt der kan bruges af alle, selv dine børn.

Ønsker du at høre mere om produktet eller at afgive en bestilling, så kontakt mig via mail, messenger eller instagram. Eller køb den her