Viser 1–2 af 7 resultater

SkinArmor, Dansk produceret hudpleje

SkinArmor opstod faktisk fra en mindre irritation.

Der findes i dag, rigtig mange forskellige hudpleje mærker og den naturlige og grønne hudpleje har vundet et stort indpas i vores daglige rutiner. Men vi som forbruger bliver ofte vildledt af en masse skønne reklamer.

Jeg har igennem mit virke som kosmetiker, i godt 15 år, set rigtig mange, med en fejlbehandlet hud.

Ikke fordi de ikke plejer deres hud, men fordi de simpelthen får en reaktion på de produkter de har brugt – selvom de er grønne eller naturlige. Langsomt bliver hudens naturlige barriere ødelagt eller de kan pludselig ikke tåle noget som helst og har igennem årerne udviklet en parfume allergi. Denne irritation blev startskuddet til SkinArmor (hudskjold)

“SkinArmor er naturlig hudpleje, der er fuldstændig fri for konservering, parfume eller andet “ligegyldigt” fyldstof. Vi er 100% naturlige. “

Vi skal konsevere

Vi kommer ikke udenom at vi skal konservere vores produkter, så snart vi blander dem med vand, ellers vil de simpelthen rådne. Mange af de naturlige/økologiske mærker vælger at konservere med essentielle olier, hvilket kan give os allergi. Og resultere i en sart og ødelagt hud.

Hos SkinArmor vil vi gerne skubbe lidt til branchen, at når vi siger noget er naturligt, når vi siger at noget er fri for konservering, så mener vi det! Vi har nemlig kun to ingredienser i vores ler maske og en ingrediens i vores hår kur.

Vores produkter er hudvenlige, det vil sige at de har en pH der ligger så tæt op ad hudens eget pH som muligt. På den måde bliver produktet sikkert at bruge, for selv den allermest sarte hud, uden at det dog gør produkterne mindre effektive.

SkinArmor er naturlig hudpleje, der er fuldstændig fri for konservering, parfume eller andet “ligegyldigt” fyldstof. Vi er 100% naturlige. 

Gavekort

Køb gavekort til en du holder af. Gavekortet sendes direkte til din mail og kan laves på et valgfrit beløb. Eller kontakt mig for køb og jeg pakker pænt ind.

Køb det her

 • vippe/bryn pleje

  Aftercare, Collagen Black

  Collagen er et protein som styrker dine vipper. Collagen binder væske og tilfører derfor fugt til vioperne, men denne kur farver også vipperne sort.

 • ansigtspleje

  Facemask 30g

  • Dybderenser huden, mildt og skånsomt
  • Fjerner mildt overskuds fedt
  • Fjerner døde hudceller. Huden fremstår mere levende og tilstoppet porrer minimeres
  • Det hvide ler som anvendes i anisigtsmasken, er mildere end andre lertyper, hvilket betyder at det kan anvendes til alle hudtyper – selv den sensitive og meget følsomme hud.
  • Indeholder et naturligt indhold af kalcium og magnesium.
  • Plejer og opbygger cellerne …