En times massage kan gøre underværker

Ondt i ryggen, skuldrene? Døjer du med hovedpine eller føler du dig stresset? 

I en times massage bliver kroppens muskler arbejdet godt igennem. Det er med til at give dig en meget større velvære i hele kroppen. Det løsner op for spændinger, hjælper dit kredsløb og får din krop til at slappe af

Sådan foregår massagen

Når du ankommer, spørger jeg ind til evt skavanker, om der er noget jeg skal være opmærksom på under massagen og om der er et specifikt område hvor du har ondt. Herefter får du privat liv til at afklæde dig. Du beholder altid trusser eller bokse shorts på. Og du er under hele massagen tildækket af et stort håndklæde, så du på intet tidspunkt er blottet. I de kolde måneder er der varme i briksen, så du kommer ikke til at fryse. Du behøver ikke medbringe lagner eller håndklæder, det har jeg.

Når du ligger godt, starter jeg med at aftørre dine fødder med nogle varme håndklæder. Varmen er med til at give en afslappende følelse og du skal heller ikke ligge og tænke på om du har sure tæer eller strømpe fnuller, mellem tæerne. Du kan slappe helt af fra starten.

Jeg massere som udgangspunkt på alle de store muskelgrupper i kroppen, men har mit fokus der hvor du har ondt. Det er vigtigt at du under massagen, selv siger til og fra.

Jeg massere dine ben, fødder, lænden, nakke skuldre. Herefter beder jeg dig om at vende dig rundt på ryggen og massere forsiden af dine ben, fødder, arme, din nakke, skuldre og slutter af med en let massage af ansigtet og hovedbund. Når massagen er slut, lægger jeg en hånd på din skuldre og forlader rummet for at du kan få lov til bare at nyde roen og komme til dig selv, uden stress. Jeg henter et glas vand til dig og du kan nu i ro og fred komme til sig selv og i tøjet.

Nyd 60 skønne minutter, hvor du kommer helt ned i gear til kun 350kr

Kroppens reaktion under massage

Når vi giver os selv lov til at komme ned i gear og får løsnet op for hverdagens spændinger sætter det gang i kroppens nervesystem, den del af nervesystemet som fortæller os, at nu må vi godt slappe af . Nervesystemet begynder at sende blod og beskeder ud til de forskellig organerne og fortæller at nu kan de roligt gå i gang med feks at fordøje og reparere. Derfor er det heller ikke unormalt at maven kan begynde at “snakke” under en behandling. Det er også helt naturligt at man kan falde i søvn og snorke. Din krop slapper bare af.