Massage

Hvornår har du sidst gjort noget godt for dig selv? 

Vores hverdage og weekender bliver mere hektiske og flere bliver syge, vi lever for det meste i overhalingsbanen og vi kommer nemt til at glemme de små pauser og åndehuller.

Ikke desto mindre er det noget, som både kroppen og sindet har brug for, for at kunne fungere optimalt.

Massage kan være en måde, hvor man kan tage en velfortjent pause fra hverdagen og samtidig gøre noget godt for både krop og sind. 

Selvom massage er en oldgammel teknik, så har den så mange fordele, at den stadig bruges i dag.

Dog findes der i dag, mange former for massage, der har hver deres kendetegn. Men uanset hvilken massage form man vælger, så er massage en selvforkælelse i sin reneste form, da både kroppen og sindet får mulighed for at slappe helt af og give slip på en masse spændinger, både fysisk og mentalt. 

Under en massage bliver der strækket og æltet godt på musklerne.

Dette løsner op og mindsker de spændinger der kan være, samtidig aktiveres dit kredsløb, hvilket gør, at massagen øger kroppens evne til at transportere og udskille affaldsstoffer. Spændinger og hævelser formindskes, samtidig med at der skabes en generel følelse af velvære i kroppen, derfor er det også helt normalt at man efter massagen, kan fryse og i nogle tilfælde, få “influenza” symptomer, dette er ikke farligt og betyder blot at din krop arbejder på en god måde. 

En massage, vil som udgangspunkt altid foregår i stilhed, med rolig musik. Du behøver ikke medbringe håndklæder eller lagner, det er der sørget for. 

Her under, ser du et udpluk af de krops og massage behandlinger jeg tilbydere.

Velvære massage 90min

Føler du dig presset, måske endda stresset? Går du og spænder og får ondt i hovedet og lænden? Så giv dig selv lov til at nyde 90 min i ro og stilhed, hvor jeg løsner op for de spændinger du måtte have og får kroppen og hovedet helt ned i gear. 

Giv dig selv lov til at holde fri efter massagen. 

Behandlingstid: 90min

Pris: 650,-

massage-man

Velvære massage 60 min

Døjer du med spændingshovedpine, driller lænden, eller ønsker du bare lidt øget velvære i kroppen? Så er denne behandling noget for dig. Her tager jeg udgangspunkt, der hvor du har behov. Ønsker du en mere dybdegående massage af hele kroppen, skal du vælge 90 min. 

Behandlingstid: 60min

Pris: 350kr

massage

Massage ordning - Firma

Pas på dine ansatte, med en massageordning.

Uanset om du er en lille virksomhed, med 2 ansatte, eller en større virksomhed med flere hundrede. Så kontakt mig gerne og så kan vi sammen finde en løsning der er tilpasset jeres virksomhed.,