Få smukke vipper med Lash Lift

Lash lift er også kendt som vippebuk

Lash Lift er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper  og få dem til at se længere og smukkere ud. 

Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver et flot og  naturligt look, med en lang holdbarhed fra 6-8 uger. Hvis du passer godt på dem.

Hvad er et Lash Lift

Ved et lash lift behandler man vipperne med permanentlotion, som er en kemisk behandling. Man åbner hårstrået ved hjælp af kemi, så vi kan ændre hårets struktur. Ved et Lash lift, arbejder man med håret, man ødelægger det ikke. Princippet er lidt, det samme, som hvis du får farvet hår, eller lavet krøller hos en frisør. 

Når et hår er behandlet med kemi, er det vigtigt, at man giver det korrekt pleje. For at beskytte håret og undgå at det udtørrer.  Når vi går til frisøren og får farvet hår eller lavet krøller, så bliver vi også anbefalet korrekt pleje til vores hår. Det er ikke for at prakke os en masse på, men simpelthen fordi frisøren bedst ved, hvordan vi passer og plejer vores hår. Det er det samme med Lash Lift. Det er nødvendigt at pleje dine vipper efter et lift , for at behandlingen holder. Hvis man ikke plejer sine vipper efter et Lash lift, er det efter min overbevisning at smide penge ud af vinduet. 

Plejer man ikke vipperne vil de blive tørre, stive og i værste tilfælde krusede og krøllede.

Sådan plejer du dit Lash Lift

Du bruger en lash conditioner. En conditioner er et produkt, som giver fugt. Det er et plejeprodukt og må endelig ikke forveksles med en vippeserum. En vippeserum får vipperne til at blive længere og mere fyldige, en conditioner giver fugt og plejer hårene.

Conditioneren ligner af udseende meget en mascara, og bruges også ligesom du ville påføre mascara – med en børste, hvor du bare reder produktet på vipperne.

Jeg fører to forskellige conditioner. En helt ren olie, der tilfører dinne vipper en masse fugt og en conditioner, hvor der er tilsat sort farve, så du kan give dine vipper optimal pleje og samtidig få effekten fra en mascara. 

Conditioneren bruges 1-2 gange dagligt, to gange giver den optimale pleje. Her kan det anbefales at bruge den rene olie om aftenen og den med farve til om dagen. Den børstes på dine vipper morgen og aften, det tager kun ti sekunder.

Forholds regler efter et Lash Lift

De første 24 timer efter behandlingen må vipperne ikke komme i kontakt med vand, sved, sauna, makeup eller serum. Hvis det sker, risikerer man, at effekten af behandlingen forsvinder. Efter det første døgn må man gøre alt det, man plejer.

Behandlinger i forbindelse med Lash lift

Du kan vælge at kombinere dit Lash lift med alle slags behandlinger.