Hot-Stone massage

Hot stone massage er i  praksis en helkropsmassage med glatte sten placeret på forskellige områder af kroppen. 

De varme sten  bruges i hånden til at hjælpe med at opvarme og afslappe ømme muskler, og det føles intet mindre end fantastisk.

Tillad dig selv den ultimative forkælelse og lad varmes kraft tage din næste hotstone massage til et højere niveau af ren selvforkælelse.

Hot-stone har været kendt i flere 1000 år 

Den tidligste brug af varme sten, til at forbedre sundhed og afslapning fandt sted i Indien, for cirka 5000 år siden og blev kaldt Ayurveda . Dette involverede placering af sten på kroppen for at afslappe spændte muskler og lindre relaterede smerter.

Omkring 3.000 år senere brugte kineserne  sten kaldet Bian. De placerede også sten på maven for at forbedre fordøjelsen.

Nutidens brug af hot-stone

Moderne brug af hot stone massage er varieret til at passe til mange forskellige behov. Normalt opvarmes stenene  i varmt vand  men de kan også bruges afkølet og massagen vil derfor være en veksling mellem de opvarmede sten og de kolde sten, hvilket øger blod cirkulationen i kroppen. 

Tillad dig selv den ultimative forkælelse og lad varmes kraft tage din næste massage til et højere niveau af ren selvforkælelse.

75 min behandling kun 500kr

hot stone massage