Fejlbehandlet hud - en tilstand

Den fejlbehandlet hud skyldes helt simpelt at man har plejet sin hud forkert. Kan vise sig som fedtet uren hud, eller som tør hud

En fejlbehandlet hud kan ramme alle, uanset alder og køn.

.Det kan være forkerte hudplejeprodukter, der ikke passer til ens hud. Det kan være man bare har brugt vand og sæbe.

Men under alle omstændigheder har huden det ikke godt. Den kan reagere med urenheder, så som hudorme og bumser, den kan blive tør, sart og kløende. 

Vi fejlbehandler fordi vi har en tildens til at behandle det vi ser

Når vores hud reagere med urenheder, vil vi helt instinktivt tænke, at vi har en uren hud og omvendt, hvis huden er stram og rød, måske svier den når vi kommer creme på, vil vi tænke at huden er sart og at vi intet kan tåle. Vores hud snyder os, og vi kommer derfor nemt til at fejlbehandle den.

Måske har du i virkeligheden kombineret hud, men behandler den som en fedtet hud. Dette kan resultere i endnu flere urenheder, da de anti-bakterielle produkter du bruger, fjerner alt den naturlige fedtstof fra din hud.

Din hud vil forsøge at kompensere for det manglende fedt stof, sætte din naturlige produktion af talg i vejret og vupti en fejlbehandlet hud, der er endnu mere fedtet og træls.

Du kan fejlbehandle, hvis du aldrig har brugt hudpleje og hud tror at din hud ikke har behov for det

Det er desværre de færreste af os der kan gå gennem livet med en perfekt fejlfri hud, der ingen pleje kræver overhovedet. Og har man en tør hud, vil denne tørre hud over tid komme til at mangle fedtstof, det sker helt naturligt, da vores talgproduktion nedsættes med alderen.

Langsomt bliver den tørre hud mere og mere sart, den føles stram, og en kold vinter kan rigtig sætte sig i kinderne og bide sig godt fast – det kan faktisk til tider gøre helt ondt.

Man går fra at have en tør hud, til en sart hud. Dette kan der heldigvis gøres noget ved, med den helt rette pleje. 

Skal man bruge 10 forskellige produkter?

Nej, det er ikke nødvendigt at have et helt varelager derhjemme af hudplejeprodukter. Alt efter problematik og tålmodighed, kan det ofte være nok med en rens, dag og nat creme og en peeling, der bruges et par gange i ugen – så længe det er de rigtige produkter til lige netop din hud!

Vil du gerne være sikker på at din hud ikke er fejlbehandlet. Så book tid til din behandling eller din hudanalyse i dag. 

Den fejlbehandlet hud, vil have glæde af alle ansigtsbehandlinger hos SkinArmor. 

Ansigtsmaske til mænd
Ansigtsmaske til kvinder