Ansigtsbehandlinger til fedtet hud

Det fedtede hud kan være rigtig træls, man skinner ofte i løbet af dagen og huden kan virke grov med udvidede porer. Mange gange ser man også urenheder i form af bumser. Men med den rette pleje, er det faktisk ikke så svært at komme til livs

Hvorfor får vi fedtet hud?

Huden er fyldt med talgkirtler, der udskiller fedt i huden. Dette er en god ting, da det netop er vores helt naturlige smørelse, der skal forhindre vores hud i at udtørre, eller at dehydrere. Men når vi oplever en overproduktion af denne talg, får vi fedtet hud. Dette vil typisk også resultere i flere i bumser og tilstopninger, især i det vi kalder for t-zonen, som er pande, næse og hage. 

Der kan være flere årsager til, at vi får fedtet hud.

Nogle har fra naturens hånd en øget talg produktion, men der kan også være andre faktorer, der spiller ind, såsom fugtigt miljø og forkerte hudprodukter. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis blot man anvender den rette behandling af fedtet hud.

Synlige resultater med ansigtsbehandling til fedtet hud

Når man behandler den fedtede hud, arbejder man på at få renset huden i dybden, normalisere talg produktionen og sørge for at hudens fugtbalance er optimal. Ofte har vi nemlig en tildens til at af-fedtet huden alt for meget, netop for at slippe af med den skinnende overflade. Ofte bliver resultat dog at vi fedter mere og mere og får flere urenheder. 

 Huden snyder os simpelthen. 

Hvis man gerne vil fedtet hud til livs, men uden at ødelægge hudens naturlige barriere, så er ler masker et rigtig godt valg.

Alt efter hvilken ler man vælger, kan det nemlig have en talg  absorberende virkning på huden. Ansigtsbehandlinger den fedtede hud ville have stor glæde af er: 

SkinArmor Detox, Skinarmor Aktiv eller boost, samt All inklusive. 

Det er nemt og hurtigt at booke online