Kvik Test

Jeg har nu mulighed for at tilbyde dig en kvik test. ( næse test) Det foregår helt på samme måde, som du kender det fra Falcks kvik test steder, her skal du dog bare ikke stå i kø. Du behøver ikke være kunde i forvejen. Du er velkommen til at kontakte mig for en tid, eller du kan booke tiden online. 

Bemærk venligst at aften og weekend tider, ikke kan bookes online, men kontakt mig, enten via chat funktionen her på siden, eller via fb, instagram eller mail – kontakt@skinarmor.dk

En hjemmetest, gælder desværre ikke som gyldigt coronapas. 

Kvik test i forbindelse med behandling.

Du booker din tid, til den behandling du ønsker og  under tilvalgs behandling vælger du kvik test. Når du ankommer, starter du med at blive testet. Jeg skal så bede dig om at vente ude indtil der er gået 15 min og dit svar foreligger – du må gerne få en varm kop kaffe mens du venter.

Husk du skal bære mundbind, indtil du ligger på briksen.

Du er også velkommen til at booke tid til en test evt dagen før din behandling. Så vælger du blot kvik test i online booking. Du skal dog samtidig ha booket en tid til behandling indenfor dit cornoapas gyldighed. Vær dog her opmærksom på afbudspolitik, der ses på online booking.

Kvik test i forbindelse med køb.

I online booking vælger du kvik test og booker den tid, der passer dig. Når du ankommer, starter jeg med at teste dig, du foretager dit køb og får herefter dit prøve svar på sms. Husk du skal bære mundbind under hele købet.

Kvik test er gyldigt i dit corona pas

Du får svar helt på samme måde som du kender det. En sms. Og du kan senere se det inde på sundhed.dk

Testen gælder både i Danmark og Eu.

Gebyr for kvik test

Jeg har i forbindelse med kvik test udgifter, derfor kan jeg ikke gøre det gratis. Dette er en ekstra service jeg tilbyder, så du slipper for at stå flere timer i kø. Du kan selvfølgelig stadig ganske gratis få kvik test hos Falck eller en gratis pcr test.

En kvik test koster 200kr.

En positiv corona test.

Viser det sig at din corona kvik test er positiv. Så opfordres du til at gå i selv isolation og bestille tid til en pcr test. Du kan læse mere om reglerne inde på sundheds styrelsen