Ansigtsbehandling i Hammel 

Husk – det er altid billigere at forebygge, end at behandle og det kan man kun, hvis man plejer sin hud rigtigt.

Derfor er din huds sundhed min vigtigste opgave!

Med den rette vejledning, den rette behandling og korrekte brug af ansigtspleje, så kan man nå rigtig langt.

Kom dine hudproblemer til livs med en ansigts behandling, der renser huden, stimulere cellefornyelsen og giver dig en hud der stråler af liv.

I alle de aktive ansigtsbehandlinger indgår der en grundig hudanalyse, som danner grundlaget for din ansigtsbehandling. På den måde sikre jeg mig, at din ansigtsbehandling er tilpasset din hud, hver eneste gang.  Alle de aktive ansigtsbehandlinger afsluttes med en vejledning i optimal brug af din ansigtspleje.

I relax behandlingerne, skal du tilvælge den gratis hudanalyse, da vores relax ansigtsbehandlinger er for dig, der bare gerne vil nyde roen og velværen ved en ansigtsbehandling. 

En ansigtsbehandling hos SkinArmor indeholder altid:

  • Behandling af brystet (decolte) samt massage.

  • Afslappende ansigtsmassage eller akupressur massage.

  • Den skønneste hovedbunds og nakke/skuldermassage.  

Er du i tvivl om hvilke ansigtsbehandling du skal vælge, så er SkinArmor 60/90 min et godt valg. Ellers er du altid velkommen til at kontakte mig

obs. I SkinArmor Detox indgår der ikke ansigtsmassage.

 Ansigtsbehandling for alle

En ansigtsbehandling hos SkinArmor, er for alle, mand som kvinde. Jeg byder også teenager hjertelig velkommen på klinikken. 

Aktive ansigtsbehandlinger

SkinArmor 60 min.

Resultatorienteret og afslappende behandling, som er tilpasset din hudtype, dens tilstand og behov. Her anvendes aktivt AHA komplex, som stimulere cellefornyelsen og giver nyt liv til huden.

God til alle

SkinArmor 90 min.

Her arbejdes der målrettet og resultat givende, samtidig med at roen og velværen får lov til at sænke sig i din krop. 

Behandlingen er især god til dig der døjer med urenheder, akne, pigmenteringer, rynker, fine linjer eller rosacea ( rødme). 

SkinArmor Detox

Er en power behandling, til dig der bare gerne vil hurtigt videre.

Din hud får øjeblikkelig udstråling, fugt, fylde, fornyelse og glød.

En helt perfekt behandling til dig, hvor huden er blevet trist og grå. 

En behandling alle kan have glæde af

Kur forløb

Kur forløb henvender sig til dig, der har helt klare ønsker til forbedringer, vedligeholdelse eller forandringer og du vil på ingen måde gå på kompromis.

Kom dine urenheder, pigmenteringer eller rynker til livs med et kurforløb

Her får du 5 behandlinger med kort mellemrum. 

God til alle, der vil se resultater!

Velvære ansigtsbehandlinger

Relax 60 min 

Vil du bare gerne nyde velværen og roen ved en ansigtsbehandling, så er relax den rette behandling for dig. Her er der dømt max velvære og ren forkælelse. 

Relax 90 min 

Vil du bare gerne nyde velværen og roen ved en ansigtsbehandling, så er relax den rette behandling for dig. Her er der dømt max velvære og ren forkælelse. Her anvendes special masker der giver huden fornyet energi, der forbedre hudens struktur og giver optimal blødhed

Udskyd betalingen

Vil du rigtig gerne i gang med et hudpleje program, behandlinger eller kur forløb, men vil du samtidig gerne have lidt mere luft i økonomien, så har du mulighed for at få op til 30 dages rentefri og gebyr fri kredit. Læs mere om dine muligheder under – udskyd betalingen